Back to Top

Cum Comand Online?

Deschiderea Unui Cont Personal

Pentru a comanda online este necesar în primul rând să fii de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale site-ului nostru precum și cu politica noastră de confidențialitate și de utilizare de cookies. Pentru a deschide un cont personal click Cont Personal din meniu din colțul stânga sus de pe oricare din paginile site-ului nostru. În fereastra următoare click Crează Un Cont Nou sub rubrica Clienti Noi.

În fereastra următoare introdu numele și prenumele tău, adresa de email și date de autentificare. Aceste date pot fi modificate mai târziu. De asemenea selectează dacă dorești să te abonezi la newsletter-ul nostru. Aceasta îți va da posibilitatea să fi mereu la curent cu cele mai recente oferte de preț, informații despre noi produse sau despre diferitele concursuri cu premii și tombole la care poți participa.

După completarea acestor date click Trimite.

Vei primi un mesaj de confirmare și acces instantaneu la panoul de control al contului tău personal. De aici vei putea modifica datele contului tău, inclusiv parola de acces. De asemenea ai posibilitatea să adaugi adresa de livrare și/sau facturare, propiile tag-uri pentru diferite produse, să compari diferite produse sau să adaugi produse la lista ta de favorite.

 

Selectarea Produselor Dorite

Site-ul nostru permite căutarea și selectarea produselor dorite în moduri multiple. Produsele pot fi căutate după categorii, brand, oferte de preț, promoții, folosindu-se termeni de căutare sau funcționalitatea de căutare avansată. De asemenea clienții noștri pot apela la serviciul nostru de live chat sau contacta direct print telefon pentru asistență în selectarea și comandarea unui produs. Odată ce produsul favorit a fost găsit acesta se poate comenzii tale prin selectarea cantității dorite, a opțiunilor specifice acolo unde acestea se aplică și apoi adăugarea în coșul de cumpărături.

Produsul sau produsele pot fi adăugate pe lista ta de favorite, pe lista de comparație cu alte produse similare sau complementare, sau trimis unui prieten care poate fi interesat de acel produs sau alte produse similare. Prin click pe butonul Coș din colțul din dreapta sus se poate accesa conținutul coșului tău virtual de unde se poate observa totalul de plată, taxele aferente sau se pot modifica sau șterge produse. Modificarea coșului de cumpărături poate fi efectuată de-alungul oricărei etape a procesului de finalizare a comenzii.

Dacă ești mulțumit cu conținutul coșului tău și gata pentru a finaliza comanda poți trece la următoarea etapă a finalizării comenzii tale.

 

Setarea Adreselor de Facturare, Livrare și/sau a Adreselor Multiple

Pasul următor al finalizării comenzii tale este selectarea adreselor de facturare și livrare. Fiecare deținător de cont personal pe site-ul nostru are posibilitatea de a avea adrese de facturare și livrare diferite, sau poate utiliza mai multe adrese de livrare având posibilitatea de a trimite produsele comandate la diferite adrese chiar în cadrul aceleiași comenzi. Adăugarea adreselor de facturare și/sau de livrare de asemenea poate fi efectuată odată cu completarea formularului de trimitere a unei comenzi.

 

Selectarea Modalității de Plată

În majoritatea situațiilor modalitatea principală de plată este plata ramburs, în numerar la primirea coletului cu produsele comandate. Pentru anumite tipuri de conturi și grupe de clienți pot fi stabilite și alte modalități și condiții de plată și livrare. Acestea vor fi stabilite în funcție de mai mulți factori și vor fi stipulate în secțiunea Profile de Facturare

 

Selectarea Modalității de Livrare

Livrarea produselor comandate de pe site-ul nostru se face prin compania de curierat contractantă. Pentru comenzi speciale modalitățile și condițiile de livrare vor fi stabilite de la caz la caz și vor fi stipulate în secțiunea Contracte de Facturare.

 

Verificare Finală și Trimiterea Comenzii

Următorul și ultimul pas necesar pentru procesarea comenzii tale este verificarea totală a datelor comenzii și trimiterea spre procesare. După selectarea Modalității de Livrare vei fi redirecționat pe pagina care conține sumarul comenzii tale, cu lista de produse comandate, datele de livrare/facturare și totalul comenzii incluzând taxele de livrare și transport, TVA și sau alte taxe acolo unde se aplică. Este recomandat să se verifice foarte atent aceste date înainte de trimiterea comenzii spre procesare.

Eventualele modificări privind o comandă pot fi efectuate direct din acest formular de comandă accesând link-urile corespunzătoare. După primirea comenzii pentru procesare vei primi o confirmare prin email cu sumarul comenzil tale. Comanda va fi procesata si trimisă spre expediere în maxim 48 de ore pentru produsele aflate pe stoc.

*Notă: Deși unitatea noastră operează cu stocuri ridicate de asemenea onorează comenzi de mare volum care pot epuiza un întreg stoc într-o singură comandă. De aceea este posibil ca în anumite situații extrem de rare expedierea anumitor produse să fie întârziată datorită    epuizării stocului chiar dacă produsul apare disponibil în magazinul nostru online.


 

Încă Ai Nevoie de Asistență în Finalizarea Comenzii Tale? Nu ezita să ne contactezi:


Smartsupermarket.ro - Contact            Smartsupermarket.ro - Asistenta Live Chat