Back to Top

Smartsupermarket.ro - Comenzi SpecialeDacă ești interesat în plasarea unei comenzi speciale în ceea ce privește volumul, valoarea, sau chiar a unor produse rare sau specializate din domeniile Detergenți, HoReCa, Cosmetice, Echipament de Protecție, Smart Cash & Carry este alegerea perfectă.

Compania NewCo Equipment & Chemical, propietarul Smart Cash & Carry este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse specializate din domeniul detergenților și accesoriilor pentru industria de cleaning din România, de asemenea producând o vastă gamă de detergenți și soluții chimice pentru o paletă diversă de aplicații, de la uz casnic la cosmetice HoReCa și detergenți, cleaners și solvenți pentru uz profesional și industrial.

NewCo Equipment & Chemical este de asemenea importator direct al unor branduri renumite în domeniul echipamentelor de protecția și siguranța muncii oferind o gamă variată de produse specializată la cele mai mici prețuri. De asemenea Smart Cash & Carry prin Grupul NewCo din care face parte, are acces direct la o rețea diversificată de furnizori și producători, precum și logistica necesară pentru a putea onora orice tip de comenzi în condiții dintre cele mai avantajoase.


Pentru mai multe detalii sau pentru a plasa o comandă specială nu ezitați să ne trimiteți cererea dvs. la

contact@smartsupermarket.ro


sau contacta telefonic la:

(+4) 0256 222 238