Back to Top

Despre Noi

Smartsupermarket.ro este site-ul supermarketului cu produse non-food, pentru uz profesional și casnic Smart Cash & Carry din Timișoara. Deschis publicului larg în Septembrie 2013, noul supermarket a devenit în scurt timp una din destinaţiile preferate ale multora dintre clienţii Complexului Euro 2, dar şi a multor timişoreni.

Localizat în imediata apropiere a Centrului Comercial Galeria 1 din Timișoara, Smart Cash & Carry asigură celor dornici să beneficieze în fiecare zi de superoferte la o gamă de peste 20,000 de produse, un access facil pentru a se bucura de o experienţă de shopping cu totul inedită.

De la cele mai cunoscute mărci din categoriile detergenţi, cosmetice, consumabile pentru uz industrial şi casnic, sanitare, rechizite şi multe altele până la produse exclusive pentru piaţa românească extrem de utile pentru un număr impresionant de aplicaţii, de la produsele pentru pets la articole pentru profesioniştii din domeniile Horeca, echipament de protecţie şi uniforme pentru diferite industrii, Smart Cash & Carry este dedicat celor cu bugete limitate dar şi profesioniştilor şi deţinătorilor de mici afaceri de retail, pensiuni, restaurante, pizzerii, sau de curăţătorie de haine, spălătorii de maşini şi multe alte categorii.

La Smart Cash & Carry totul sună prea bine și chiar este adevărat!

Deşi toate acestea sună foarte bine pentru cumpărătorii timişoreni, dar și pentru clienți site-ului nostru, oferta Smart Cash & Carry nu se termină aici. Fie că doreşti să-ţi creşti şansele de a vizita destinații exotice participând și câștigând la tombolele noastre, doreşti să te implici sau să participi la diverse acțiuni carismatice, sau eşti curios să afli mai multe despre produse noi şi remarcabile prezentate în fiecare Joi în cadrul Ceaiului de la Ora 5Smart Cash & Carry este cu adevărat o destinaţie care merită inclusă pe lista ta de locuri favorite pentru un shopping adevărat, fizic sau online!

Smartsupermarket.ro - Universul virtual al profesioniștilor și al amatorilor de cele mai mici prețuri!

Site-ul nostru este mai mult decât un simplu magazin online. Este efectiv un univers virtual care dă posibilitatea clienților noștri pe lângă a comanda produsele noastre din confortul biroului sau caminului lor, să intre în contact cu cele mai inedite și specializate produse din domenii de mare interes atât pentru proprietarii de afaceri personale, cât și pentru persoanele interesate de mega oferte și super dealuri la cele mai cunoscute branduri dar și la numeroase alte produse de calitate oferite în premieră pe piața românească.


Prețuri imbatabile, calitate superioară, servicii de excepție, stoc nelimitat, oportunități de dezvoltare a afacerii tale personale cu noi, clienți satisfăcuți - acestea sunt obiectivele noastre!

Echipa Smart a efectuat o selecție impresionantă de produse inedite sau foarte cunoscute oferind multiple posibilități și oportunități de afaceri.

 

'Pe lângă multe alte obiective, Smart Cash & Carry este dedicat implicării în acțiuni menite să sprijine comunitatea și să ajute pe cei în nevoi. Nu este o obligație ci o onoare!'

Alessio Castricini
Smart Manager